Skip til hoved indholdet
    Hjem Vores huse Naturbørnehaven Troldehøj

Naturbørnehaven Troldehøj

Naturbørnehaven Troldehøj er en børnehave med børn i alderen til 3-6 år. 
Det betyder, at når dit barn skal i børnehaven efter sin tid i vuggestuen Paddehatten, starter de hos os. Der er ca. 80 børn fordelt på 4 stuer.

Vi tilbringer rigtig meget af vores tid udendørs, men nyder også vores dejlige lyse og rummeligt hus, hvor der er plads til indendørs leg, kreativitet og udfoldelse.

Lystholm 18
3480 Fredensborg

Daglig leder Mille Klitgaard
mikl@fredensborg.dk
Tlf: 22 38 18 42

Hovednummer: 20 60 74 97

Direkte numre til stuerne 

Alfestuen 21 24 77  82
Elverstuen 21 25 53 92
Troldestuen 21 24 78 49
Hobitstuen 21 24 77 18
Dragestuen 20 60 74 94

 

Mandag - torsdag 6.45-17.00
Fredag 6.45 – 16.45

Vi anvender naturen som et unikt læringsmiljø for børnene. Naturens uforudsigelighed og dets store oplevelsespotentiale, der ligger i at bevæge sig i et mangfoldigt rum, er en væsentlig faktor for vores pædagogiske arbejde.

Udendørsliv giver i vores fortolkning lys, plads, sundhed, kropslighed, kreative og hensynsfulde børn. At være i naturen betyder i sig selv fysisk og psykisk velvære og dermed udvikling og udfoldelse.

Vi har en verden af natur lige udenfor og den anvender vi med glæde. Vi har vores eget miljøværksted, og vi har et stort have areal, hvor børnene hvert år forbereder jorden, sår og planter forskellige afgrøder og ikke mindst passer det.

Vi arbejder flittigt på at beholde vores Grønne Flag, som vi gentagende gange har fået, ved at arbejde med diverse natur projekter.

Vores vigtigste formål er, at børnene trives, udvikler sig og har det godt hos os i Troldehøj.

Vi inddeler dagligt børnene i mindre legegrupper for at skabe gode og nære relationer i børnegruppen samt til den voksne. Ved at inddele børnene i mindre grupper, giver vi børnene mulighed for gode udviklingsbetingelser på det niveau som de hver især befinder sig på. Vi har fokus på læringsmiljøet henover hele dagen og vores pædagogiske aktiviteter har udgangspunkt i tilgangen legende læring.

Indkøring af børn i Troldehøj kan variere fra barn til barn.

Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov. Det er essentielt at både børn og forældre føler sig trygge ved at aflevere deres børn i vores institution.

Alle skal føle sig velkommen.

 Vi sætter en ære i at danne en tryg og omsorgsfuld relation til både børn og forældre. Indkøring og forløbet aftales mellem forældre og stuens personale, således at vi danner et positivt fundament for samarbejde mellem hjem og institution.

Børnehusene Fredensborg

Lystholm 8
3480 Fredensborg

Tilgængelighedserklæring

Telefon: