Skip til hoved indholdet
    Hjem Vores huse Østervejs Børnehus

Østervejs Børnehus

Østervejs Børnehus er en integreret institution, med ca. 50 børn i alderen 0-6 år.

Vi har en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper.

Vores hus er i et plan, der er et fællesrum i midten af huset, 3 stuer og flere mindre rum.  Vi har lagt vægt på at rummene er indrettet med flere legesteder, med mulighed for forskellige slags lege og aktiviteter. Legesteder er afgrænset, så de giver børnene mulighed for fordybelse. Vi har lagt vægt på at der både er mulighed for fysiske lege, og mere stille lege. Vi har en stor kuperet legeplads, der går rundt om hele huset, og giver mulighed for mange forskellige slags fysiske udfoldelser og oplevelser.

Østervej 1 A
3480 Fredensborg
 
Daglig leder Annitta Konge
 

Direkte numre til stuerne

Muslingerne - vuggestue 23 69 42 30
Krabberne - børnehave 20 59 16 86
Blæksprutterne - børnehave 20 59 16 87
 

Mandag - torsdag kl. 6.45 - 17.00
Fredag kl. 6.45 - 16.45

Børnene er tilknyttet en stue med faste voksne, men i det daglige kan de bruge hele huset. Børnene har mulighed for at lære alle andre børn at kende, og finde venner på tværs af stuerne og på tværs af alder.

Den daglige struktur er tilrettelagt, så den giver mest mulig nærvær med børnene, og giver børnene så få afbrydelser som muligt.  Der vil i løbet af dagen både være aktiviteter, der er sat i gang af de voksne og være tidsrum, hvor det er børnenes egne initiativer, der styrer lege og aktivitet.

Hen over året vil der være perioder, hvor vi sætter særligt fokus på et bestemt tema.

Vi ligger vægt på, at alle børn bliver en del af et ligeværdigt fællesskab, at børn mødes med anerkendelse, og hverdagen er præget af livsglæde.

Vi finder at et gensidigt forpligtende samarbejde mellem forældre og institutionens medarbejder er helt afgørende for barnets trivsel og udvikling.

Når barnet starter i vuggestuen tilbydes barn og forældre, at komme i ”legestue” en gang om ugen måneden før opstartsdato.

Børnehusene Fredensborg

Lystholm 8
3480 Fredensborg

Tilgængelighedserklæring

Telefon: