Skip til hoved indholdet
    Hjem Vores huse Lundely Børnehus

Lundely Børnehus

I Lundely Børnehus er vi ca. 100 børn fordelt på 6 stuer. Vi har 3 vuggestuegrupper, 3 børnehavegruppe for børn fra 3-4 år og en gruppe med børn fra 5-6 år. 

Vi bor i nyere hus med dejlige lyse lokaler.

Vi benytter vores skønne udendørs arealer, naturen, Slotsparken, biblioteket eller tager toget til vores ture.

Vi følger børnenes spor, som er med til at sætte retning for vores ture, aktiviteter og læringsmiljø.

Vi har indrettet stuerne med små læringsmiljøer/legezoner, vores legezoner udskiftes eller ændres efter børnegruppen. 

Læs mere om Lundely Børnehus

N.W. Gadesvej 20
3480 Fredensborg

Daglig leder Helle Busk
hebu@fredensborg.dk
Tlf. 50 83 63 62

Direkte numre til stuerne

Girafstuen 41 71 79 45
Zebrastuen 41 21 80 41
Elefantstuen 25 44 47 92
Løvestuen 25 27 32 83
Tigerstuen 41 71 79 46
Krokodillestuen 23 69 45 74
Næsehornsstuen 21 12 68 47

Mandag - torsdag 6.45 - 17.00

Fredag 6.45 - 16.45

Vi arbejder struktureret, så dagligdagen bliver forudsigelig og genkendelig for det enkelte barn. Vores fokus på børnenes livsrum/ læringsmiljø gør, at vi arbejder med at inddrage dagligdags rutiner som læringsrum for børnene, så der er læring hele dagen. Eks. inddragelse i borddækning, oprydning, buffet til formiddagsmad/ frokost og garderoben mm. Formålet er, at give børnene mulighed for at bidrage og se sig selv som en vigtig aktør i fællesskabet samt for at styrke deres selvværd og selvstændighed i et udviklende læringsmiljø.

Vi er nærværende i vores samspil/ samtale, voksen/ barn -barn/barn. For at barnet føler sig set, hørt og forstået arbejder vi ude fra barnets perspektiv, vi deler børnene i små grupper med fokus på det enkelte barns kompetencer og udvikling. Vi deler op i små grupper for at skabe tryghed for det enkelte barn og for at alle børn kan føle sig som en del af fællesskab. Vi arbejder med en anerkendende tilgang og ser hverdagen i barnets perspektiv så børnene bliver set, mødt og udfordret, der hvor de er i deres udvikling.

Vi kører fælles projekter gennem hele vores hus, for at skabe en rød tråd og lette overgangen samt skabe genkendelighed fra vuggestue til børnehave og videre til vores førskolegruppe. Projekterne tager udgangspunkt i den enkelte gruppe og deres behov. Vi har et særligt fokus på arbejdet med overgange, ligestilling, sprog og fri for mobberi.

Når et barn skal starte i vuggestue kommer personalet fra barnets stue gerne på hjemmebesøg. Det gør vi for, at møde barn og forældre i kendte og trygge omgivelser. Her får vi talt om barnet, indkøringen samt afstemt forventninger i forhold til opstart.

Når barnet starter i børnehave, inviterer vi til en overleveringssamtale, hvor forældre og personale deltager. Her taler vi om, hvilken læring der har været arbejdet med i vuggestuen/dagplejen og hvordan det er at gå i børnehave. Ved mødet får vi afstemt forventninger i forhold til opstart.

Børnehusene Fredensborg

Lystholm 8
3480 Fredensborg

Tilgængelighedserklæring

Telefon: